Autovuokraamolla - hyvä tietää auton vuokrauksesta

Autovuokraamo AviaRent haluaa tehdä matkanteosta vaivatonta ja nopeaa. Olemme koonneet autonvuokraukseen liittyvät tärkeimmät asiat tälle sivulle. Lue tästä, mitä Sinun on hyvä tietää ennen reissuasi.

Maksaminen ja luottokortit

Autonvuokrausta varten tarvitset voimassaolevan luottokortin. Varausvaiheessa on tärkeää huolehtia, että maksajan nimi tulee varaukseen täsmälleen samassa muodossa kuin luottokortissa. Maksaja merkitään varaukseen pääkuljettajaksi. Varauksen yhteydessä käytetty luottokortti on esitettävä myös lunastaessasi vuokra-auton käyttöösi kohteessa. Jos kuitenkaan et omista luottokorttia, älä huoli vielä! Tietyissä tilanteissa autonvuokraus meiltä AviaRentiltä on mahdollista myös ilman luottokorttia. Olethan tällöin kuitenkin ensin yhteydessä henkilökuntaamme.

Ikärajoitukset 

Suomessa auton voi vuokrata vähintään 19-vuotias kuljettaja, jonka ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden (1) vuoden.

Lisäkuljettajat 

Mikäli joku muu kuin auton vuokraaja ajaa autoa, on tästä tehtävä ilmoitus autonvuokrasopimusta tehtäessä. Lisäkuljettajan on oltava mukana autovuokraamossa auton noutohetkellä ja hänen tulee esittää voimassa oleva ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään vuoden. Jos matkan aikana halutaan merkitä uusi lisäkuljettaja, on vuokraajan käytävä autovuokraamomme toimistolla lisäämässä lisäkuljettaja vuokrasopimukseen.

Myöhässä saapuminen 

Mikäli et saavu autovuokraamoon noutamaan autoa sovittuna ajankohtana, on AviaRent kuitenkin joustava. Ilmoitathan kuitenkin ajoissa mikäli tiedät saapuvasi myöhässä. Emme kuitenkaan, ilman erillistä ilmoitusta, voi pitää varattua autoanne neljää (4) tuntia pidempään alkuperäisestä varausajasta.

Jos saavut lentokoneella, on suositeltavaa ilmoittaa lennon numero varauksen yhteydessä. Tämä auttaa meitä ottamaan huomioon mahdolliset lennon viivästymisestä johtuvat aikataulumuutokset. Huomaathan että AviaRent tarjoaa myös huolettoman lentokenttäpalvelun

Kolari- ja varkausturva

AviaRentin vuokrahinta sisältää CDW-kolariturvan ja TP-varkausturvan. Tällöin vahingon tai varkauden sattuessa asiakkaan omavastuu on henkilöautoilla 900€ ja pakettiautoilla ja minibusseilla 1500€. Halutessasi voit kuitenkin ottaa auton vuokraukseen lisäksi SCDW-palvelun, jolloin omavastuu pienentyy 200€.

Auton jättö- tai nouto muualle kuin toimipisteeseen

Voit halutessasi palauttaa auton myös eri paikkaan, kuin mistä hait auton. Tarvittaessa toimitamme auton myös haluamaasi paikkaan, kuten rautatieasemalle tai koti- tai työosoitteeseen! Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Tankkauspalvelu

Me AviaRentillä haluamme, että matkasi sujuu vaivatta. Siksi tarjoammekin mahdollisuuden tankkauspalveluun. Auton vuokrauksen yhteydessä voit ostaa meiltä myös tankillisen polttoainetta. Näin ollen sinun ei tarvitse itse huolehtia tankkauksesta.

Tervetuloa joustavaan autovuokraamoon, ja ota yhteyttä jos on kysyttävää!