AviaRent - autonvuokraus vankalla ammattitaidolla


Autovuokraamo AviaRent haluaa tehdä matkanteosta vaivatonta ja nopeaa. Autontarpeita on erilaisia, joten myös autonvuokrauskalustomme vastaa tähän. Vuokraamme autoja kompakteista city-autoista isoihin muuttoautoihin. Kaikki automme ovat säntillisesti huollettuja, turvallisia ja uusia. Pidämme kalustossamme vain vuokra-autoja, joilla itsekin ajaisimme. Vuokra-auto turvallisesti ja ilman piilokuluja - AviaRent!

Vuokraa auto kotiovellesi. Tarjoamme vuokra-auton toimituspalvelun Vantaalla, Helsingissä, Espoossa sekä koko pääkaupunkiseudulla veloituksetta mikäli otatte auton vähintään viikoksi. Lyhyemmissä vuokrauksissa toimituspalvelun hinta on 20€. Täten autonvuokraus on helppoa ja vaivatonta, eikä teidän tarvitse huolehtia matkustamisesta auton luokse. Tämän sujuvammaksi ei autonvuokrausta saa!
Tälle sivulle olemme koonneet tietoja, mitä Sinun on hyvä tietää ennen autonvuokrausta ja reissuasi.


Maksaminen ja luottokortit


Autonvuokrausta varten tarvitset voimassaolevan luottokortin. Varausvaiheessa on tärkeää huolehtia, että maksajan nimi tulee varaukseen täsmälleen samassa muodossa kuin luottokortissa. Maksaja merkitään varaukseen pääkuljettajaksi. Varauksen yhteydessä käytetty luottokortti on esitettävä myös lunastaessasi vuokra-auton käyttöösi kohteessa. Jos kuitenkaan et omista luottokorttia, älä huoli vielä! Tietyissä tilanteissa autonvuokraus meiltä AviaRentiltä on mahdollista myös ilman luottokorttia. Olethan tällöin kuitenkin ensin yhteydessä henkilökuntaamme.


Ikärajoitukset 


Suomessa auton voi vuokrata vähintään 19-vuotias kuljettaja, jonka ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden (1) vuoden.


Lisäkuljettajat 


Mikäli joku muu kuin auton vuokraaja ajaa autoa, on tästä tehtävä ilmoitus autonvuokrasopimusta tehtäessä. Lisäkuljettajan on oltava mukana autovuokraamossa auton noutohetkellä ja hänen tulee esittää voimassa oleva ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään vuoden. Jos matkan aikana halutaan merkitä uusi lisäkuljettaja, on vuokraajan käytävä autovuokraamomme toimistolla lisäämässä lisäkuljettaja vuokrasopimukseen. Lisäkuljettajasta emme veloita erikseen


Jäikö jotain epäselväksi?

Ota yhteyttä!

Myöhässä saapuminen 


Mikäli et saavu autovuokraamoon noutamaan autoa sovittuna ajankohtana, on AviaRent kuitenkin joustava. Ilmoitathan kuitenkin ajoissa mikäli tiedät saapuvasi myöhässä. Emme kuitenkaan, ilman erillistä ilmoitusta, voi pitää varattua autoanne neljää (4) tuntia pidempään alkuperäisestä varausajasta.

Jos saavut lentokoneella, on suositeltavaa ilmoittaa lennon numero varauksen yhteydessä. Tämä auttaa meitä ottamaan huomioon mahdolliset lennon viivästymisestä johtuvat aikataulumuutokset. 

 

Huomaathan että AviaRent tarjoaa myös huolettoman lentokenttäpalvelun. 


Kolari- ja varkausturva


AviaRentin vuokrahinta sisältää CDW-kolariturvan ja TP-varkausturvan. Tällöin vahingon tai varkauden sattuessa asiakkaan omavastuu on henkilöautoilla 900€ ja pakettiautoilla ja minibusseilla 1500€. Halutessasi voit kuitenkin ottaa auton vuokraukseen lisäksi SCDW-palvelun, jolloin omavastuu pienentyy 100 euroon.

Toimipisteet


Päätoimipisteemme sijaitsee osoitteessa Virkatie 10, 01510 Vantaa. Helsinki-Vantaan lentoasema ja Aviapoliksen juna-asema ovat aivan lähettyvillä. AviaRentin muita toimipisteitä löydät paikkakunnilta Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula ja Kerava.
Tarjoamme myös vuokra-auton toimituspalvelun pääkaupunkiseudulla pientä korvausta vastaan. Aukioloaikamme ovat joustavia ja autojen nouto ja jättö on sopimuksen mukaan mahdollista kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Auton jättö- tai nouto muualle kuin toimipisteeseen


Voit halutessasi palauttaa auton myös eri paikkaan, kuin mistä hait auton. Tarvittaessa toimitamme auton myös haluamaasi paikkaan, kuten rautatieasemalle tai koti- tai työosoitteeseen! Kysy lisää henkilökunnaltamme.


Tankkauspalvelu


Me AviaRentillä haluamme, että matkasi sujuu vaivatta. Siksi tarjoammekin mahdollisuuden tankkauspalveluun. Auton vuokrauksen yhteydessä voit ostaa meiltä myös tankillisen polttoainetta. Näin ollen sinun ei tarvitse itse huolehtia tankkauksesta.


Tervetuloa joustavaan autovuokraamoon, ja ota yhteyttä jos on kysyttävää!