+35810 325 1970  +35850 043 3586      rent@aviarent.fi    

Yrityksemme

AviaRent on suomalainen yritys, jonka toimiala on autonvuokraus. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Päätoimipisteemme sijaitsee osoitteessa Virkatie 7, Vantaa, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa ja aivan Aviapoliksen juna-aseman lähettyvillä.

Autonvuokrausta vankalla ammattitaidolla

Aviarentin johtavia teemoja ovat asiakaskeskeisyys, joustavuus, ja kilpailukykyinen hinnoittelu. Yrityksemme ammattilaiset omaavat yhteensä kymmenien vuosien kokemuksen autonvuokrauksesta. Pyrimme aina löytämään ratkaisun, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin tarkasti ja täsmällisesti. Aukioloaikamme ovat joustavia ja autojen nouto ja jättö on sopimuksen mukaan mahdollista kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Vuokra-autoa varatessasi käytössäsi on reaaliaikainen nettivarausjärjestelmä, jonka avulla auton varaaminen on erittäin helppoa. Jos kuitenkin haluat henkilökohtaista palvelua, onnistuu varaus myös puhelimen välityksellä. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin autonvuokrausta koskeviin kysymyksiinne.

Läpinäkyvyys

Autonvuokraus on mukava, helppo ja nopea tapahtuma. Emme lisää vuokriin mitään piilokuluja ja hinnat, vakuutukset ja niiden omavastuut ovat tiedossasi aina ennen maksamista. Vuokran hinta määräytyy päivä-, kuukausi-, tai viikkohintaisesti, aina asiakkaan tarpeen mukaan. Selvitämme asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti kaikki autonvuokraukseen, ja auton käyttöön liittyvät tarpeelliset tiedot ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Olemme täällä teitä varten.

Kaupunki-autosta pakettiautoon

Autontarpeita on erilaisia, joten myös kalustomme vastaa tähän. Vuokraamme autoja kompakteista city-autoista isoihin muuttoautoihin. Kaikki automme ovat säntillisesti huollettuja, turvallisia ja uusia. Pidämme kalustossamme vain vuokra-autoja, joilla itsekkin ajaisimme. Pääset matkaan nopeasti ja vaivattomasti!