Yhteiskäyttöauto säästää rahaa ja ympäristöä

 

Jaettu auto on helppo ja edullinen ratkaisu

 

Tarvitsisitko auton käyttöösi vain lyhyeksi ajaksi? Yhteiskäyttöauto on näppärä ratkaisu satunnaiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen. Se on perinteistä autovuokrausta helpompi tapa saada auto käyttöön lyhyeksi ajaksi. AviaRent palvelee joustavasti Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä!

Entistä nopeampaa autonvuokrausta


Yhteiskäyttöauto on autonvuokrauspalvelu, jossa auto varataan netissä ja auton käytöstä maksetaan joko käyttöajan tai ajetun kilometrimäärän perusteella. Auton ovet aukeavat sähköisen varausjärjestelmän kautta esimerkiksi älypuhelimella.


Auton voi varata käyttöönsä kuka tahansa joko lyhyeksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi. Palvelua käyttävät niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yrityksetkin.


Vaihtoehto perinteiselle autonvuokraukselle


Yhteiskäyttöauto on erinomainen ratkaisu satunnaiseen auton tarpeeseen. Auton omistamiseen kuluva raha säästyy muuhun, ja voit unohtaa autoon liittyvät vaivat ja velvollisuudet.


Jaettua autoa kannattaa hyödyntää esimerkiksi silloin, kun julkisilla liikenneyhteyksillä ei pääse määränpäähän. Kyseessä on kestävä kulkutapa, joka pienentää autoilun ilmastokuormaa, ruuhkia sekä pysäköintipaikkojen tarvetta.


Meiltä saat myös sijaisauton edullisesti esimerkiksi huollon tai katsastuksen ajaksi.